Odoo afbeelding en tekstblok

Uitbreiding woning

Deze woning wordt uitgebreid met een nieuw volume aan de linkerzijde.

Dit nieuwe volume lijkt te zweven op een V- vormige kolom waardoor er een carport ontstaat. Het nieuwe volume is een houtskelet dat afgewerkt wordt met een zinken gevelbekleding. Aangezien de bestaande woning gerenoveerd werd volgens de passief- norm, werd de nieuwe uitbreiding ook als een passief volume beschouwd. Zo werden de vloer, de wanden en het dak volledig gevuld met cellulose- isolatie. Het houten buitenschrijnwerk bevat 3-voudig glas en er werd veel aandacht besteed aan alle luchtdichte aansluitingen


 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen