Odoo afbeelding en tekstblok

Totaalrenovatie van een woning in natuurgebied

 

verbouwing W-H | Architectenbureau Houtmeyers

Dit renovatieproject heeft tot doel om de bestaande woning met schuur volledig te renoveren tot een volwaardige woning. Echter door de beperkingen opgelegd door de specifieke regelgeving zal het gebouw aan de buitenzijde volledig in zijn oorspronkelijk uitzicht behouden moeten blijven. Hierdoor zal er een nieuw volume gecreƫerd worden binnenin het bestaande volume dat zal voldoen aan het bouwfysisch comfort van een hedendaagse woning.

 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen