Odoo afbeelding en tekstblok

Verbouwing Oplinter


De verbouwing van deze woning speelt zich vooral af aan de achterzijde van de woning. De woning wordt intern wel volledig heringericht. 

Aan de achterzijde van de woning wordt de bestaande achterbouw gedeeltelijk afgebroken. In de plaats daarvan wordt aan de andere zijde een open en transparant nieuwbouwgedeelte gebouwd. Dit nieuwbouwgedeelte contrasteert enerzijds met de bestaande bebouwing door zijn moderne en strakke vormgeving. Ondanks zijn eigenheid probeert dit nieuwbouwvolume een dialoog aan te gaan met de bestaande bebouwing door zich op een subtiele manier te integreren in de bestaande context. Mede door het historisch waardevol karakter van de voorgevel blijft deze volledig behouden. Enkel het buitenschrijnwerk wordt vernieuwd, maar blijft qua uitzicht en materiaal (hout) hetzelfde. 


 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen