Odoo afbeelding en tekstblok 

Verbouwing woning 

 

VerbouwingV-E|ArchitectenbureauHoutmeyers

De bestaande woning wordt zowel intern als extern volledig gerenoveerd.

Aan de voorzijde wordt het bestaande volume grotendeels behouden. De kroonlijsthoogte en de dakhelling blijven, maar de dakkapel wordt vervangen door een strakker volume met plat dak.

 Aan de achterzijde wordt de woning uitgebreid met een nieuw volume van 2 bouwlagen met plat dak. Links van de woning wordt een carport voorzien tot tegen de perceelsgrens. De carport moest op vraag van de gemeente een open karakter krijgen, maar wordt toch afgewerkt met dezelfde gevelbekleding als de nieuwe dakkapel zodat alle nieuwe toevoegingen een mooi geheel vormen. De resterende bestaande gevels worden geschilderd in een contrasterende kleur tov de nieuwe zwarte gevelsteen van de uitbreiding achteraan. 

Het gelijkvloers bevat alle leefruimtes met de nodige bergruimte en de verdieping bevat alle nachtfuncties. Verder is het zicht naar de achtertuin gemaximaliseerd door op deze plaats grote raampartijen aan te brengen.


Architect Geert Houtmeyers

Bouwplaats: Bierbeek

 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen