Odoo afbeelding en tekstblok

verbouwing en uitbreiding zonevreemde woning

De woning werd grondig gerenoveerd met veel respect voor het bestaande karakter. De bestaande bijgebouwen werden afgebroken en vervangen door een nieuw volume in houtskeletbouw. Dit nieuwe volume werd afgewerkt met een rood- bruine gevelsteen dat in mooi contrast staat met de houten gevelbekleding van het bestaande volume.

Intern werden de ruimtes op het gelijkvloers open getrokken en werd er een maximale beleving in combinatie met de omringende natuur gecreĆ«erd. Door de woning ook op de verdieping uit te breiden, ontstond de mogelijkheid om enkele slaapkamers en een badkamer extra te voorzien.  Het bestaande volume is hetzelfde gebleven. 

Locatie: Tessenderlo 

Deel      

 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen


Onze realisaties


Verbouwing in Lummen 


Verbouwing winkelruimte


Verbouwing vakantiehuis


Verbouwing eengezinswoning


Ontdek wat Parallel Architecten voor u kan doen!