Odoo afbeelding en tekstblok

De uitbreiding van een woning

De verbouwing en uitbreiding van deze woning situeert zich aan de achterzijde. Er wordt een nieuw volume achteraan voorzien waarin op het gelijkvloers een keuken met berging zit. Op de verdieping kunnen we een extra kamer creĆ«ren door toevoeging van dit volume. De gevels worden afgewerkt met een strakke gevelbekleding. Zo staat het nieuwe volume in een mooi contrast met het bestaande .

Bouwplaats: Linkhout
Architect:  Geert Houtmeyers

 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen