Odoo afbeelding en tekstblok

Verbouwing met sheddakconstructie

Het nieuwe volume met sheddakconstructie contrasteert enigszins met de bestaande woning. De reden hiervan is enerzijds om de maximale voorziening van fotovoltaïsche panelen op de zuidelijk georiënteerd sheddaken te voorzien en anderzijds om een hedendaags bouwvolume toe te voegen dat in dialoog gaat met de bestaande woning.

De opbouw van het nieuwbouwvolume is voorzien in een houtskeletbouwframe dat aan de buitenzijde wordt bekleed met geïsoleerde sandwichgevelpanelen. Door de donkere kleur van de steentapijtcoating op deze gevelpanelen wordt het contrast tussen oud en nieuw nog bijkomend geaccentueerd. In de nieuwbouw zijn een aantal lokalen voorzien die dienst doen voor de functie van onthaalmoeder. De speelruimte, de wasplaats/kitchenette, en eetplaats in de achterbouw zijn allemaal voorzien voor de kinderen. Op de verdieping zullen enkele ruimtes als slaapgelegenheid dienen. De bestaande achtergebouwen en koterijen werden afgebroken en vervangen door een nieuwbouwvolume.    

Locatie: Lummen 

Deel      

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 



Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 



Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Onze realisaties


Verbouwing winkelruimte


Verbouwing vakantiehuis


verbouwing eengezinswoning


Voorstudie en verbouwing


Ontdek wat Parallel Architecten voor u kan doen!