Odoo afbeelding en tekstblok

Renovatie met grote uitbouw 

Aan de achtergevel werd de bestaande kleine uitbouw afgebroken. De grote uitbouw werd geïsoleerd en bekleed met langwerpige gevelleien. Eveneens werd de helft van deze uitbouw verhoogd met één verdieping. Dit verhoog overschrijdt de bestaande kroonlijsthoogte niet.

De bestaande hoofdbouw is qua vorm onveranderd gebleven. Wel werden enkele raampartijen toegevoegd aan de zij- en achtergevel. Zowel de bestaande delen als het vernieuwd gedeelte werd bouwfysisch aangepast aan een hedendaags wooncomfort.

Locatie: Diest  

Architect:  Geert Houtmeyers  

Deel      


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


Onze realisaties


Ontdek wat Parallel Architecten voor u kan doen!