Odoo afbeelding en tekstblok

Verbouwing met uitbreiding nieuw volume en verhoogd terras

Deze woning wordt  op het gelijkvloers verbouwd door de keuken en leefruimte open te trekken en een groter ruimtelijk gevoel te creĆ«ren. De raamopeningen in de achtergevel worden daarom vergroot. Verder was er de vraag om extra bergruimte te voorzien door een herverdeling van de bestaande ruimtes.

Rechts van de woning wordt een nieuw volume bijgebouwd in een houtskelet dat afgewerkt wordt met een houten gevelbekleding. In dit volume zal een dubbele garage en tuinberging zitten. Het nieuwe volume wordt verbonden met de bestaande woning door een luifel dat doorloopt in het balkon aan de achtergevel. Er wordt ook een nieuw verhoogd terras voorzien zodat een optimaal contact met de tuin mogelijk is.

Architect:  Geert Houtmeyers

Locatie: Diest


Deel       

 Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 



Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 

 Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen


Onze Realisaties


Verbouwing in Heverlee


Verbouwing in Meldert


Feestzaal in agrarisch gebied


Verbouwing in Diest


Ontdek wat Parallel Architecten voor u kan doen!