Odoo afbeelding en tekstblok

Moderne nieuwbouwwoning voor een gepensioneerd koppel


Deze compacte en moderne nieuwbouwwoning werd ontworpen voor een gepensioneerd koppel die terug hun roots gingen opzoeken in Lummen. De carport aan de zijkant van de woning werd opgebouwd uit een stalen constructie en vormt via de luifel aan de voordeur een geheel met de woning. Het gelijkvloers bestaat uit een volwaardige wooneenheid met een ruime leefruimte met open keuken aan de tuinzijde en berging, toilet, badkamer en slaapkamer aan de straatzijde. Op de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers met aparte badkamer voorzien voor de kinderen en kleinkinderen.

Bouwplaats: Lummen

Architect:  Geert Houtmeyers

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

 

 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen