Odoo afbeelding en tekstblok

Tuingebouw

 

Dit bijgebouw neemt aan het einde van de tuin de volledige perceelsbreedte in om op deze manier voldoende privacy te garanderen voor de bouwheer. Een groot 3-delig schuifraam creƫert een optimale relatie tussen zwembad, terras en bijgebouw. Het nieuwe volume verleent ook toegang naar de achterliggende steeg door middel van een sectionaal poort en een deur ingewerkt in de gevelafwerking. Het nieuwe volume werd geconstrueerd in houtskelet en afgewerkt met een verticale houten gevelbekleding, de kleine luifel aan de zijde van de tuin zorgt voor een dynamisch spel van schaduw en benadrukt de horizontaliteit van het volume. Samen met dit bijgebouw werden ook de verhardingen en tuinaanleg aangepakt.


Locatie: Poperinge

Arc hitect:  Sandro Govaert

.  


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

 



Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

 

 


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen



Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen